X

Втоплена Tesla, новинка замість Toyota RAV4 і перший дизель в США — головні новини

А также – новый внедорожник SsangYong и необычный украинский электромобиль

Автором божевільного відео став творець YouTube-каналу Chillin’ with Chet. Він вирішив провести незвичайний експеримент зі своєю новенькою Model S Plaid, перетворивши її на човен. Для цього йому довелося побудувати штучну водойму, глибина якої становить більше двох метрів.

Ще одна альтернатива RAV4 от Toyota

Уперше компактний кросовер Toyota Corolla Cross, який позиціонується нижче RAV4, дебютував у 2020 році. Незважаючи на це, автомобіль досі не представлений на рідному ринку марки. Тільки зараз з’явилися фото новинки. Вона отримає низку відмінностей від глобального варіанту, і більшість з них стосується екстер’єру.

Коли у США з’явився перший легковий автомобіль з дизелем

Рівно 44 роки тому відбулася примітна подія в історії північноамериканського автопрому – громадськості були презентовані перші легкові автомобілі, оснащені дизельними моторами. Це були машини Oldsmobile Delta 88 нового, 1978-го модельного року.

Новий SsangYong стане бюджетною альтернативою найкращим позашляховикам

SsangYong готується випустити на ринок новий позашляховик під назвою X200. Модель відзначиться брутальним дизайном і буде виконана в стилістиці Jeep Wrangler і нового Ford Bronco.

Новий український електромобіль здивував дизайном

Конструктором і творцем нового електромобіля став інженер Рівненської АЕС Андрій Буткевич. МЕМ-01 — це його перший транспортний засіб на електротязі. Транспортний засіб має дуже незвичний вигляд. Автор з раннього дитинства захоплювався розробкою різних приладів.