X

В Automoney стартувала акція «Святковий автолізинг»

Компанія Automoney, напередодні новорічних свят, оголосила початок акції «Святковий автолізинг». Вона передбачає зниження першого внеску на автомобілі вартістю менше ніж $5000.

До закінчення акції, а саме до 1 лютого 2023 року, авансовий платіж становитиме 10% вартості автомобіля. Оформлення триватиме всього один день. Поручителі за умовами лізингу в Automoney не потрібні. Що ж до термінів, то платежі можна розділити від 12 до 48 місяців.

Компанія дуже лояльна до своїх клієнтів, тому разом із стандартними умовами вона пропонує й індивідуальні, в рамках яких можна розрахувати власний комфортний платіж. Головне – це вибрати автомобіль.

«На автомобілі вартістю до 5000 доларів знизили перший внесок. Тепер їх можна придбати з авансовим платежем 10% вартості машини. А це означає, що організувати поїздку на новорічні свята до родичів можна власним автомобілем. І планувати поїздки без прив’язки до обставин. Особливо зараз, коли мобільність та комфорт відіграють важливу роль у нашому житті», – розповіли у прес-службі компанії.