X

У Британії випадковий перехожий врятував дитину з машини, що тоне (відео)

Південно-західне узбережжя Великобританії, зокрема й район Холл-Грін, 2 січня охопив сильний ураган і повінь. Вода зносила на своєму шляху абсолютно все, у тому числі й автомобілі.

До такого потоку потрапила місцева мешканка, яка опинилася на вулиці під час стихії. У салоні авто була ще її трирічна дочка. Потік води підхопив компактний Fiat Punto та почав нести з неймовірною силою. Від безсилля жінка просто волала про допомогу. Її почув британець Ліам Стіч, який у цей момент проходив повз.

Чоловік швидко забіг на пішохідний міст і попросив жінку відчинити вікно. Так як їй не вдавалося це зробити, Ліам Стич розбив його. Потім він дістав із її багажника ремені і закріпив їх на пішохідному мосту, щоб машину не знесло потоком далі. Тільки після цього чоловік витягнув дитину із заднього сидіння авто, намагаючись не створювати навантаження, щоб машина не пішла на дно.

Читайте також:
Знайшли через 6 днів: у США чоловік дивом залишився живим після ДТП (відео)

Поки дружина Стіча займалася дівчинкою, він допоміг вибратися з машини її мамі. На щастя, у цієї історії позитивний фінал. Мама з донькою завдяки небайдужому британцю відбулися легким переляком. Якби він вчасно не прийшов на допомогу, то машину знесло під міст і тоді дістати її було б неможливо.