X

У Чехії презентували аналог Mercedes-Benz G-Class за $65 000 (фото)

Чеський стартап MW Motors представив новий електричний рамний позашляховик під назвою Spartan EV 2.0. Він надійде у продаж на ринку Великобританії найближчим часом.

Spartan EV 2.0 побудований на базі рамного індійського позашляховика Force Gurkha і досягає в довжину 4,1 м. У нього кутастий кузов з круглими світлодіодними фарами, широкою лінією скління, високим дорожнім просвітом і великими колесами, як у «Гелендвагена». Споряджена маса Spartan EV 2.0 складає 2350 кг, а вантажопідйомність та буксирувальна здатність – 1025 та 3000 кг відповідно.

Оснащення салону електрокара досить скромне. У нього увійшла 7-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з невеликим екраном, кондиціонер і електричні склопідйомники. Оздоблення кабіни тканинне, повідомляє видання Autocar.

Читайте також:
Rivian розкрив дату презентації нового електрокросовера

У рух Spartan EV 2.0 наводить один електромотор потужністю 174 к.с. і 1075 Нм крутного моменту. Запас ходу 240 км забезпечує батарея на 57 кВтг. Вартість новинки стартує від 65 тисяч доларів. Її позиціонують у компанії як конкурента Jeep Wrangler, Mercedes-Benz G-Class і Land Rover Defender.