X

У Черкасах тролейбус та автомобіль ДСНС не поділили дорогу: постраждало 10 людей (фото)

На перетині бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні у Черкасах сталася масштабна аварія – зіткнулися тролейбус та пожежна машина. Ще пошкоджено п’ять легкових автомобілів, припаркованих біля тротуару.

Як повідомили у пресслужбі Поліції Черкаської області, водій автомобіля MAN, що належить службі ДСНС, рухався через перехрестя на заборонний сигнал світлофора з увімкненими проблисковими маячками та спецсигналами, і допустив зіткнення з тролейбусом. Від сили удару його віднесло на припарковані авто, а машина рятувальників перекинулася.

На місце аварії прибули інспектори поліції та медики. Після огляду пасажирів тролейбуса, а також співробітників ДСНС, медична допомога була потрібна десяти людям. Лише одна жінка потребувала госпіталізації. Решті надали допомогу на місці. Зазначається, що серед постраждалих четверо дітей.

Читайте також:
Жахлива ДТП у Польщі: водій Ford Focus збив на пішохідному переході 12 людей (відео)

У відомстві заявили, що досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває. Його розглядають у межах ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.