X

У Дніпрі внаслідок ракетного удару РФ знищено десятки машин та автобусів (фото)

Вранці 19 квітня російські окупанти вдарили ракетами по Дніпру. Потрапили по залізничному та авто вокзалам, а також по житловому будинку. Ще у результаті атаки постраждали десятки автомобілів та автобусів.

Фото наслідків російської агресії розмітили у Telegram-каналах очевидці трагедії, а також поліція, рятувальники та пресслужба міської влади. Зазначається, що уламки ракети пошкодили автобуси, що знаходилися на території автовокзалу. У них вибиті вікна та пошкоджені кузови. Для того, щоб вони стали знову на рейс, буде потрібен дороговартісний ремонт.

Неподалік вокзалу вщент згорів легковий автомобіль. Він опинився в епіцентрі ракетного удару, і на нього впали уламки. Декілька легковиків опинилися під завалами і також отримали серйозні пошкодження.

Ще кілька машин було пошкоджено в районі залізничного вокзалу. Вони були припаркованими біля п’ятиповерхівки. Вибуховою хвилею їх не лише відкинуло убік, а ще на авто впали частини зруйнованого будинку та даху, а також дерева.

Ще постраждав трамвай, який тільки-но вивели на рейс і він знаходився на площі, поряд з епіцентром удару. У нього вибиті вікна, уламки яких також пошкодили салон. На щастя, водій не постраждав. І ще отримали серйозні пошкодження поїзда, які теж у момент удару перебували на платформі залізничного вокзалу. Один із составів вигорів вщент.

Читайте також:
Окупанти завдали ракетного удару по транспортному депо у Харкові: фото наслідків