X

У ДТП розбили суперкар Ford GT вартість 350 000 доларів (фото)

В американському місті Роджерс (штат Арканзас) сталася аварія за участю рідкісного суперкара Ford GT.

Власник лімітованого автомобіля, вийшовши з бару, вирішив продемонструвати його можливості, але не впорався з керуванням та врізався у дерево. Через цей необдуманий крок у машини 2004 року випуску повністю розбита передню частину і спрацювали подушки безпеки в салоні.

Водій у ДТП не постраждав. Чоловік відбувся переляком і парою синців. При цьому йому доведеться сплатити штраф, який виписали інспектори поліції, що прибули на місце аварії. Також йому не уникнути витрат на ремонт суперкара, який однозначно буде дорогим, враховуючи його вартість у 350-400 тисяч доларів (саме стільки готові викласти колекціонери за цю модель зараз).

Читайте також:
У США на аукціон виставили гібридний суперкар McLaren Artura після ДТП (фото)

Знімки розбитого суперкара опублікували у Instagram на сторінці supercar.fails, повідомляє autocentre.ua. Відомо, що Ford GT вийшов тиражем у 4038 екземплярів. Він виконаний у ретро-стилі та оснащений 5,4-літровим двигуном V8 Ford Modular, який видає 550 к.с. потужності та 774 Нм крутного моменту. Мотор пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач і дозволяє автомобілю розганятися з місця до сотні за 3,8 секунди та розвивати швидкість до 330 км/год.