X

У гонці по прямій зійшлися 1000-сильний Ferrari та 3000-сильний Nissan Patrol – відео

Блогери з YouTube-каналу Carwow провели нову видовищну гонку. Вони протиставили італійському гібридному суперкару Ferrari SF90 модифікований позашляховик Nissan Patrol.

Примітно, що установка суперкара на основі 4,0-літрового бітурбированного двигуна V8, який доповнений трьома електромоторами, видає 1000 к.с. потужності та 800 Нм крутного моменту при вазі авто в 1570 км. У той же час під капотом позашляховика встановлено бітурбований 3,8-літровий двигун V6 з віддачею 3000 к.с., який пов’язаний із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Наголошується, що Nissan Patrol з гігантськими турбінами був тюнінгований ательє F Performance. В його основу лягло шасі Nissan GT-R R35. Незважаючи на таку шалену віддачу двигуна, позашляховик не зміг показати чудовий результат на старті. Але вже до середини траси він надолужив упущене і вирвався вперед.

Читайте також:
Porsche Cayman і BMW Z4 зійшлися в гонці по прямій (відео)

Для чистоти експерименту блогери також задіяли у дрэг-заїзді два інші автомобілі Patrol. Один з них комплектувався базовим двигуном зі стандартною віддачею, а другий – розігнаним до 1200 к.с. та 1600 Нм. Спочатку на пряму вивели позашляховики з скромнішою віддачею і, що цілком очікувано, у лідери вирвався доопрацьований Nissan. Потім його порівняли з 3000-сильним Patrol. На старті цей монстр трохи поступився скромнішому за показниками авто, а потім надолужив упущене і вирвався в лідери. Більш детально заїзд можна переглянути на відео.