X

У Харкові відкрили перший сервісний центр МВС в укритті: адреса

Окупанти не перестають завдавати ударів по Харкову. Б’ють вони як по об’єктах інфраструктури, так і по цивільних. У зв’язку з цим МВС перенесло один із сервісний центр до укриття. Завдяки цьому вдалося досягти безперервної роботи.

Як повідомили у пресслужбі МВС, до укриття переїхав сервісний центр № 6341. Його адреса не змінилася – місто Харків, вул. Шевченка, будинок 26. До приміщення перенесено все необхідне обладнання та налагоджено всі комунікації, тому фахівці можуть і надалі надавати встановлений спектр послуг СЦ.

«Тут облаштовано зону очікування, робочі місця спеціалістів для обслуговування громадян. У приміщення було перевезено все необхідне обладнання, оргтехніку та встановлена ​​телекомунікаційна мережа. У сервісному центрі МВС у укритті працює вісім адміністраторів. Тут можна зареєструвати або перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
В Україні з початку року зареєстрували півмільйона автомобілів – СЦ МВС

Варто зазначити, що сервісний центр МВС, який надає послуги громадянам в укритті, перший не лише у Харкові, а в Україні загалом. Послуги в ньому надаються за попереднім записом. Талони доступні через функціонал е-запис або терміналі, розміщеному безпосередньо в центрі.