X

У Hyundai показали потужні новинки лінійки N Performance

Подразделение Hyundai N Performance показало какими могут быть "горячие" версии моделей Palisade N, Nexo N и Prophecy N

Через пандемію коронавірусу більшість світових автовиробників зупинили свої заводи і відправили персонал на карантин. Однак це не заважає їм фантазувати на тему майбутніх моделей. Саме так і зробив підрозділ Hyundai N Performance.

Читайте також:
Новий Hyundai Tucson порадував дизайном і здивував салоном — живі фото

Він опублікував рендери “гарячих” версій Palisade N, Nexo N і навіть Prophecy N. Усі автомобілі витримані в єдиній стилістиці і пофарбовані у фірмовий світло-синій відтінок Performance Blue. Позашляховики отримали затемнену решітку радіатора, унікальний передній бампер зі спортивними червоними акцентами і широкофюзеляжний аеродинамічний обвіс. Він охоплює розкльошені колісні арки, подовжені бічні спідниці, характерні колеса, посилені гальма, спойлер, задній дифузор і вихлопну систему з чотирма патрубками.

“Пророчий” Hyundai Nexo N вражає ще більше. Він отримав перероблену передню панель з новою решіткою, великими повітрозабірниками і червоними акцентами, а також спойлер на даху в стилі i30 і унікальний задній бампер.

Представлені моделі є лише частиною бурхливої фантазії фахівців Hyundai N Performance і найближчим часом не підуть на конвеєр. Однак можливо щось подібне все-таки з’явиться в лінійці виробника.