X

У Канаді знайшли занедбаний сарай із рідкісними автомобілями (фото)

Під час поїздки невеликими селищами Канади автомобільні ентузіасти натрапили на стару ферму, один із напівзруйнованих сараїв якої був заповнений американськими класичними автомобілями 60-80-х років випуску.

Ретро-машини у ньому стоять хаотично. Вони вкриті товстим шаром пилу та бруду, а також обплутані павутинням. Частина автомобілів виглядає цілком непогано. Але є й такі, які значно проіржавіли та перебувають у напіврозібраному стані. Ймовірно, вони стоять тут без належної уваги та обслуговування не один десяток років.

По відео ідентифікувати усі машини не вдалося. Серед представлених моделей можна виділити Ford Falcon 1962 року випуску, кабріолет Ford Fairlane 1966 року, Chevrolet Camaro, Mercury Capri, Cadillac Seville 1982 року, Ford Thunderbird, Chevrolet Caprice 1983 року випуску і кілька різних Ford Mustang, які зійшли з конвеєру у 60-70-х роках минулого сторіччя.

Хто є власником колекції і чому вона була покинута наразі невідомо. Повідомляється, що за попередніми оцінками, її вартість становить понад 200 000 доларів. Що буде далі з ретро-машинами поки що залишається загадкою.

Читайте також:
Один із 150 рідкісних Lamborghini Countach знайшли занедбаним