X

У Києві 25 червня відбудеться парад ретротехніки

Столичные любители ретро проведут в Киеве 25 июня ежегодный парад старинной техники. На мероприятии ожидается порядка полусотни легковых автомобилей, автобусов и мотоциклов.

Збір та інструктаж учасників параду розпочнеться у неділю 25 червня о 10 ранку на столичному річковому вокзалі неподалік від метро Поштова площа.

О 12:00 колона автомототехніки вирушить у пробіг вулицями міста, а потім повернеться до Річкового вокзалу. З 14:00 там буде організовано виставку техніки. На заході можна буде ознайомитися з автомобілями і мотоциклами різних років випуску, поспілкуватися з власниками та реставраторами.

Для участі в ретро-параді допускаються машини в ідеальному стані, виготовлені до 1980 року, а також мототехніка, випущена до 1985 року. Організаторами параду виступив Клуб технічної класики Old Car Service, а також проект «Кофейбус» Вадима Навроцького.

Нагадаємо, що Old Car Service і «Кофейбус» з 2014 року є організаторами найбільшого в Україні технічного фестивалю Old Car Land, що об’єднав любителів антикварної та екзотичної техніки. Крім того, вони є постійними учасниками різних виставок та зльотів, присвячених ретротематиці.

Щоб взяти участь у заході необхідно зареєструватися на сторінці Old Car Service у Facebook.

Нагадаємо, що  минулого року в столичному ретропараді взяли участь 2 велосипеди, 23 мотоцикли, 38 легкових авто, 9 автобусів і навіть трамвай. Як це було в минулому році дивіться в наших репортажах: