X

У Києві обвалився Дегтярівський шляхопровід (відео)

Предварительно жертв и пострадавших нет

У Києві під час монтажу конструкції обвалився Дегтярівський шляхопровід. На місці працюють усі рятувальні служби. Як повідомили у КМДА, попередньо під час інциденту ніхто не постраждав. Причини обвалу балок з’ясовують спеціалісти.

Як повідомив напередодні «Київавтодор», з 30 вересня по 2 жовтня шляховики монтуватимуть 14 блоків конструкції Дегтярівського шляхопроводу. На час робіт у графік руху громадського транспорту вулицею Олексадра Довженка було внесено зміни. Рух розв’язкою організували за допомогою тимчасових світлофорів.

Як повідомлялося раніше, станом на липень будівельники демонтували 13 балок: 4 минулого року та 9 цього. У наступні місяці планували зняти ще 4 балки. Паралельно, шляховики забетонували 26 паль із 88, передбачених планом нового шляхопроводу.

Нова конструкція має бути на 1 метр вище та 12 метрів ширше. Також за планом на шляхопроводі з’являться велодоріжки та тротуари для пішоходів.

Основні роботи на вул. Олександра Довженка та Дегтярівському шляхопроводі мали завершитися до кінця цього року, а повний комплекс реконструкції 2024-го. Вартість реконструкції — 920 млн грн.

Читайте також:
Відновлено міст на трасі М-06 Київ-Чоп біля села Стоянка