X

У Києві відкривається музей ретро-техніки «Колеса Історії»: адреса та вартість

У суботу, 20 квітня, у Києві відчинить свої двері новий музей ретро-техніки «Колеса Історії». Його створили організатори фестивалю Old Car Land.

Цю локацію планували відкрити ще 2022 року, але через початок повномасштабної війни його довелося відкласти. І ось музей, у якому зібрано понад 100 раритетних автомобілів та мотоциклів, готовий прийняти шанувальників техніки. Всі представлені експонати оригінальні і знаходяться в ідеальному стані, і, що найцікавіше, вони на ходу. Більшість з них пройшли масштабну реставрацію, перш ніж бути представленими в експозиції.

«Окрім техніки, у музеї представлені різноманітні артефакти, які допоможуть відвідувачам поринути у атмосферу минулих років. Це радіоприймачі та магнітофони, старовинні патефони та телевізори. Частина з них також у робочому стані, і їх можна буде увімкнути», – зазначили організатори.

Читайте також:
Ford Mustang отримав на ювілей спеціальний ретро-пакет

Знаходиться ретро-музей у великому ангарі на вулиці Малинська 1 (Святошинський район Києва). Він відкритий з п’ятниці до неділі з 10:00 до 17:00. Вартість квитка – 200 гривень. Є пільги та знижки. Також для відвідувачів працює кафе та сувенірний магазин.