X

У Києві поліція затримала водія Cadillac, який заблокував «швидку» та погрожував лікарям

Деякі автомобілісти забувають, що машини спеціального призначення мають пріоритет у русі і їх потрібно пропускати, коли вони їдуть із включеними маяками та звуковими сигналами. Водій Cadillac Escalade теж забув про це правило, вірніше наплював на нього.

Інцидент стався у Києві. Водій позашляховика, рухаючись у крайній лівій смузі, не пропустив авто швидкої допомоги, яке екстрено доставляло 2-річну дитину до лікарні. Якоїсь миті чоловік і зовсім зупинився, вийшов з машини і почав хамити медикам. Словесна суперечка тривала недовго. Після неї «швидка» змогла продовжити рух. Повідомляє прес-служба поліції.

Доставивши дитину до медустанови, лікарі «швидкої» виклали відео в мережу. Його побачили правоохоронці, які моніторили Інтернет. Так як у кадр потрапив номер автомобіля, то затримати нахабного порушника не було складно.

Читайте також:
В Україні вдвічі зросла кількість порушень правил дорожнього руху пішоходами

Повідомляють, що затримали водія Cadillac Escalade на вулиці Протасів Яр. Ним виявився киянин, 1989 року народження. Слідчі кваліфікували цей інцидент як хуліганство (ст. 296 Кримінального кодексу України). Водієві загрожує до п’яти років ув’язнення.