X

У Києві сталася курйозна ДТП за участю Toyota Camry (відео)

Водитель авто отделался несколькими царапинами и испугом

Щодня в столиці України відбувається близько сотні дорожньо-транспортних пригод. Причиною виникнення більшості з них є недотримання водіями ПДР. Однак бувають аварії, які складно класифікувати, бо виникли вони буквально на рівному місці.

Одна з таких ситуацій сталася вчора, 17 травня, на північному мосту в Києві. Водій Toyota Camry, рухаючись в щільному потоці машин, не помітив тролейбусних дротів, що обірвалися, і буквально повис на них. Автомобіль підняло вгору, а потім відкинуло на бік.

Незважаючи на високу щільність руху, масштабної ДТП вдалося уникнути. На щастя, водій білої Тойота Камрі відбувся легким переляком і кількома саднами. Він спробував втекти з місця аварії, але його зупинили співробітники поліції, які оперативно прибули на місце. Інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували пройти тест, але той відмовився.

Читайте також:
Засмотрелся на девушек и устроил курьезное ДТП – эффектное видео

Своє рішення винуватець аварії пояснив тим, що за кермом була дружина. Однак цей факт не підтвердився. До того ж у водія не виявилося з собою прав. У результаті на нього склали протоколи за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та постанову за ч. 1 ст. 126 (керування ТЗ без наявності відповідних документів) КУпАП.