X

У Києві відбудеться виставка AutoTechService: дата і місце проведення

Мероприятие пройдет в Киеве с 26 по 28 мая 2021 года

Щорічно компанія “Прем’єр-Експо” проводить Міжнародну спеціалізовану виставку AutoTechService, в якій беруть участь професіонали в сфері автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів. Захід є найбільшим в Україні, і цього року він відбудеться в 29-й раз.

У ньому візьмуть участь представники провідних компаній на ринку, які представлять свої новітні розробки та технології. Також будуть присутні власники і директори авторизованих і мережевих СТО, механіки, діагности та інші фахівці галузі. З повним списком можна ознайомитися тут. Основні напрямки: автозапчастини, тюнінг, компоненти, аксесуари, оливи, косметика, матеріали, обладнання, ремонтне та сервісне обладнання, інструменти, хімія, покриття, електроніка, охоронні системи, шини та диски.

Захід масштабний, з великою відвідуваністю і широким відгуком аудиторії. Крім цікавих презентацій і пізнавальних стендів в його рамках буде проведено низку семінарів і конференцій. Також одночасно з AutoTechService 2021 відбудеться 2-га Міжнародна виставка автотранспорту для бізнесу ComAutoTrans і буде представлена спеціальна експозиція автомийок Fuel & Charge.

Місце проведення виставки незмінне впродовж декількох років — Міжнародний виставковий центр на Броварському проспекті, 15 в Києві. Вона відкриє свої двері 26 травня і триватиме до 28 травня включно. Відвідування безкоштовне за умови попередньої реєстрації за посиланням. Промокод для безкоштовної реєстрації: BESTSTO.