X

У лісі виявили покинутий Pontiac G6 (відео)

Pontiac G6 свого часу був найпопулярнішою моделлю американської марки. Проте такий автомобіль знайшли кинутим у лісі. Там він простояв майже п’ять років.

Седан передали фахівцям дітейлінг-студії WD Detailing, яка провела колосальну роботу, щоб повернути машині колишній лоск. Спочатку під сильним тиском помили кузов G6, очистивши його від плісняви ​​та моху. Потім за допомогою спеціальних засобів видалили бруд, що глибоко в’ївся за роки простою. Тільки після цього провели полірування лакофарбового покриття.

Після того, як зовні седан став виглядати ідеально, фахівці взялися за моторний відсік. Вони його промили та знежирили. Також очистили від плісняви ​​та сміття багажний відсік. Незважаючи на довгий простий просто неба салон Pontiac G6 зберігся в досить гарному стані. Його очистили від плям і бруду і відполірували до блиску всі пластикові елементи.

Загалом, після відвідування студії WD Detailing символ марки Pontiac став виглядати, як новий. Природа не змогла знищити автомобіль. Втім, їй не вдалося навіть залишити на ньому сліди свого впливу у вигляді іржі та іншого. Що говорить про відмінну якість даної моделі.

Читайте також:
У Канаді знайшли занедбаний сарай із рідкісними автомобілями (фото)