X

У лінійці Ford з’явиться новий компактний пікап

Доступную новинку оснастят гибридной силовой установкой

Ford оголосив про намір випустити на ринок новий компактний пікап, який займе місце в лінійці нижче Maverick. Інформації про майбутню новинку вкрай мало. Відомо, що автомобіль отримає доволі значний набір функцій і матиме прекрасні їздові характеристики.

Таке рішення компанія ухвалила на тлі  высокого попиту на пікап Maverick, виробництво якого розпочалося цього літа. На сьогодні кількість попередніх замовлень на цю модель перетнула позначку в 100 тисяч. Пікап привернув увагу споживачів невисоким цінником (від 20 000 доларів) і економічністю в сенсі витрати палива (5,4 л на 100 км).

Як зазначив глава Ford, новий компактний пікап також отримає гібридну установку і зможе здивувати ще кращою ефективністю. Про вартість даних поки що немає, але навряд чи вона буде вищою, ніж у Маверік. У компанії впевнені, що така модель обов’язково буде затребуваною.

Читайте також:
Новый Ford Ranger готовится к дебюту

Генеральний директор компанії Джим Фарлі наголосив, що незабаром у лінійці виробника з’явиться ще низку нових моделей. Це пов’язано з тим, що Форд припиняє випуск Fiesta, Focus, Fusion та інших седанів. Їх місце займуть більш актуальні моделі, а саме кросовери і пікапи, попит на які з кожним днем стає вищим.