X

У Mazda RX-7 запхнули двигун V12 від Pagani Zonda

Кастомный кузовной обвес спорткара придумал экс-художник Electronic Arts Хайзал Салим

Компанія Toyo Tires, яка повернулася на SEMA, цього року привезла на тюнінг-шоу в Лас-Вегасі 28 унікальних автомобілів. Один з них — Mazda RX-7 1993 року з двигуном V12 від Pagani Zonda.

Тюнінг-кар під назвою Pistachio FD представлений Sam Morris та Gooichi Motorsports. Він оснащений широкофюзеляжним комплектом LTO (Live to Offend), вже згаданим двигуном M120 Mercedes V12 з довгими штоками та секвентальною коробкою передач HGT. Частина елементів двигуна надрукована на 3D-принтері. Зокрема, фахівці Gooichi Motors, які відповідали за технічний бік проєкту, надрукували новий масляний піддон та рівнодовгі колектори 6-в-1.

До того як потрапити до рук тюнерів 12-циліндровий агрегат M120 видавав на «донорському» Pagani Zonda від 408 до 802 к.с. залежно від робочого об’єму. У нинішньому вигляді він генерує 862-1014 к.с (точної цифри немає).

Також модернізованій Mazda RX-7 дісталися ковані колісні диски fifteen52 Bergmeister з напівсликами Toyo Proxes RR, блок управління Haltech Nexus, дроти Milspec SmartEFI та задній міст Ford 8.8.

На шоу в Лас-Вегасі ательє Live to Offend екс-художника Electronic Arts Хайзала Саліма та Gooichi Motors показали дебютний екземпляр модифікованої Mazda RX-7. Загалом LTO виготовить 25 комплектів боді-кита для спорткара.

Читайте також:
SEMA 2022: Volkswagen T1 може бути таким (фото)