X

У Нідерландах затримано водія з українськими правами на ім’я Бориса Джонсона

Нестандартний інцидент стався у нідерландському місті Гронінген. Інспектори поліції затримали чоловіка, який вчинив аварію у центрі міста. Під час огляду автомобіля виявили права на ім’я колишнього прем’єра Великобританії Бориса Джонсона.

Примітно, що мешкає 35-річний порушник у містечку Зюйдхорн, а посвідчення водія у нього українського зразка, видане у 2019 році підрозділом ДАІ Києво-Святошинського району Києва і дійсне до 3000 року. Фото, дата та місце народження збігаються з реальними Бориса Джонсона. Пояснити, звідки в нього цей документ, чоловік не зміг.

Як повідомляє видання OOG TV, правоохоронці одразу зрозуміли, що посвідчення водія підроблене. Його вилучили, а чоловіка затримали. Тепер на нього чекає покарання, як за використання фейкового документа, так і за порушення правил дорожнього руху.

Читайте також:
Завидна завзятість: кореянка склала іспит на права з 960 спроб

«Водій перебував у стані сп’яніння, але проходити перевірку відмовився. Однак він повідомив, що не є Борисом Джонсоном і проживає в містечку Зюйдхорн на захід від Гронінгена. Звідки в нього цей документ не знає», – прокоментували інцидент у місцевому відділенні поліції.