X

У полі знайшли близько тисячі залишених автомобілів

Коллекция насчитывает 800 машин

Звалища і автомобільні цвинтарі зустрічаються доволі часто і є в усіх країнах світу. Найчастіше на них доживають свого віку старі машини, які стали непридатними. Іноді там можна знайти і цікаві екземпляри з незвичайною історією.

Однак бувають ситуації, коли в паноптикум перетворюються цілі колекції автомобілів. Одну з них виявили в передмісті Лонг-Айленда (штат Нью-Йорк, США). Колекція належить Дейву Реппу і налічує близько 800 машин, більшу частину яких було вироблено у 1920-х — 1960-х роках. Раніше чоловік займався автомобільним бізнесом і скуповував машини для перепродажу. Однак з часом полишив цей вид діяльності.

Сотні машин так і залишилися стояти на полі просто неба. В результаті, автомобілі сильно проржавіли і буквально перетворилися на металобрухт. Деякі з них поросли травою і вкрилися мохом. Так що відновленню, найімовірніше, вони вже не підлягають. Добре, що найцінніші екземпляри Дейв Репп сховав у закрите приміщення на фермі, яка розташована поруч. Можливо їх ще вдасться продати з аукціону за пристойну суму, повідомляє видання Cаrakoom.

Читайте також:
Підлітки знайшли покинуту колекцію класичних автомобілів