X

У російському Санкт-Петербурзі автобус із пасажирами вилетів у річку: багато загиблих (відео)

У Північній столиці РФ сьогодні, 10 травня, сталася аварія. Міський автобус із пасажирами вилетів у річку Мийка. Загинуло четверо людей. Вдвічі більше перебувають у критичному стані.

Російські ЗМІ та Telegram-канали активно публікують відео цієї аварії. Судячи з них, водій втратив контроль над автобусом, зіткнувся з кількома машинами та, зламавши огорожу, вилетів у річку. Пара секунд знадобилася, щоб він опинився по даху у воді. У салоні на момент аварії було близько 20 осіб.

Семеро пасажирів автобуса, що затонув, змогли вибратися самостійно через люк на даху. Четверо людей загинули. Їхні тіла з води дістали рятувальники, які прибули на місце аварії. Ще співробітники МНС змогли витягти з автобуса шістьох людей. Усі вони перебувають у критичному стані.

Рятувальна операція наразы завершена. Однак очевидці аварії стверджують, що дані, озвучені офіційно, не зовсім збігаються із реальними. За їхніми словами, жертвами стали щонайменше п’ять-шість осіб. Також госпіталізували понад десяток. Але знаючи політику Кремля, дізнатися правду навряд чи вийде.

Читайте також:
Жахлива ДТП у Польщі: водій Ford Focus збив на пішохідному переході 12 людей (відео)