X

У мережу злили фото салону нового BMW X2

BMW готується представити оновлений крос-купе X2. Прототипи моделі активно тестують на дорогах, де вони потрапили в об’єктиви фотошпигунів.

Втім, це не перший погляд на новинку. Раніше шпигунам вдавалося лише зробити знімки кузова моделі, а тепер вони змогли зазирнути і до її салону. Судячи з фото, у оснащення рестайлінгового X2 увійде вигнутий екран, як у нового X1, який об’єднує в собі 10,25-дюймову цифрову комбінацію приладів і 10,7-дюймову мультимедійну систему.

У автомобіля оновлена центральна консоль та вентиляційні дефлектори. Судячи зі спортивного керма з центральною спицею та сидінням з розвиненою бічною підтримкою, обробленими двоколірною шкірою з червоною прострочкою, перед нами версія M Performance. Зовнішність X2 також підкоригували.

Читайте також:
BMW розпочав виробництво водневого іX5

Незважаючи на наявність щільного камуфляжу можна розглянути у автомобіля більш обтічний кузов, яскраво виражений задній спойлер, дверні ручки, розташовані врівень з кузовом, і подвійні патрубки вихлопної системи. Очікується, що в рух оновлений крос-купе наводитиме 2,0-літровий чотирициліндровий двигун TwinPower Turbo потужністю 241 к.с. Також запропонують версію з турбомотором на 302 к.с. (450 Нм). Дебют новинки заплановано на четвертий квартал цього року.