X

У мережі показали бюджетну альтернативу Audi RS6 від Renault (фото)

Іноді в мережі демонструють унікальні автомобілі, випущені світовими компаніями в одному або кількох екземплярах, які так і не дійшли до конвеєра. На цей раз таким відкриттям став Renault Talisman Shooting Break RS.

Цей автомобіль створили у 2016 році як доступну альтернативу Audi RS6. Він існує в єдиному екземплярі і виглядає чудово. Renault спочатку планувала поставити його у серію, але так і не знайшла фінансового ресурсу. Перевагу віддали більш практичному Renault Talisman Estate.

Talisman Shooting Break RS відрізняється від стандартної версії універсала більш стрімким силуетом та аеродинамічним обвісом. Також у нього передній бампер з перфорацією, ДХО у формі картатого прапора, похила лінія даху, вигнуті крила, похиліше заднє скло, масивний спойлер, дифузор на кормі і помаранчеві акценти в обробці.

Читайте також:
Renault готує новий гібридний міні-кросовер Symbioz

Всі вищеописані деталі надають моделі більшої спортивності та агресії. Інтер’єр цього універсала ідентичний до стандартної версії. Під капотом Talisman Shooting Break RS встановлений 1,8-літровий двигун потужністю 300 к.с., який запозичили у Alpine A110, повідомляє видання largus.