X

У мережі показали нову красиву BMW — вона не справжня

На изображениях — проект CS 0.2 с рядом элементов из прошлого

Авторами проекту під назвою CS 0.2 стали двоє незалежних дизайнерів — Том Квапіл і Річер Гір. Вони показали, якою могла б бути сучасна версія BMW 02 серії 1960 року.

На рендерах — стильне купе з низкою елементів з минулого. Водночас авторам вдалося зробити величезні фірмові “ніздрі” BMW більш привабливими і частково елегантними. До такого, на жаль, не змогли додуматися штатні дизайнери марки.

Решітка радіатора з обох сторін обрамлена вузькими світлодіодними фарами, трохи нижче розташований карбоновий спліттер. На місці традиційних дзеркал заднього виду встановлено камери. Дверні ручки — приховані, згідно з останніми тенденціями автомобільної моди.
На кормі привертають увагу бампер з великою вентиляційною решіткою і світлодіодна смуга, що простягнулася через всю ширину кузова.

На відміну від екстер’єру, салон має максимально футуристичний вигляд. У салоні — два масивних сидіння, розділених плаваючою центральною консоллю, і вигнута приладова панель. Ще один додатковий дисплей автори помістили на центральній частині кермового колеса.

Свій проект автори вирішили надрукувати на 3D-принтері в масштабі 1/8. Чи буде у нього продовження — поки не зрозуміло.

Читайте також:
BMW вивела на зимові тести електричний седан i7