X

У мережі СТО АІС діє знижка -10% на роботи та запчастини!

У національній мережі СТО АІС для нових клієнтів* – автовласників легкових та комерційних автомобілів, діє безстрокова спеціальна пропозиція – «Легкий старт». В рамках якої надається знижка -10%** на роботи, запчастини та витратні матеріали.

Відзначимо, що Сервісна мережа АІС надає повний комплекс послуг по ремонту, діагностиці та технічному обслуговуванню легкових та комерційних автомобілів.

Ознайомитися з повним переліком послуг, уточнити контакти та записатися Онлайн на СТО можна на кожному із сайтів СТО АІС:

СТО АІС КИЇВ ДНІПРОВСЬКИЙ https://sto.kiev-dneprovsky.ais.ua

СТО АІС КИЇВ СВЯТОШИНО https://sto.svyatoshino.ais.ua

СТО АІС ВІННИЦЯ https://sto.vinnitsa.ais.ua

СТО АІС ЖИТОМИР https://sto.zhitomir.ais.ua

СТО АІС ЗАПОРІЖЖЯ https://sto.zp.ais.ua

СТО АІС КРИВИЙ РІГ https://sto.krrog.ais.ua

СТО АІС ЛЬВІВ https://sto.lviv.ais.ua

СТО АІС МИКОЛАЇВ https://sto.nikolaev.ais.ua

СТО АІС СУМИ https://sto.sumy.ais.ua

СТО АІС ХАРКІВ https://sto.kharkov.ais.ua

СТО АІС ЧЕРКАСИ https://sto.cherkassy.ais.ua

СТО АІС ЧЕРНІГІВ https://sto.chernigov.ais.ua

Відзначимо, що Сервісні центри АІС – це поєднання сучасного багатофункціонального технологічного обладнання та високого професіоналізму працюючого персоналу! Кожний транспортний засіб проходить перевірку якості виконаних робіт, кожному Клієнту надається гарантія на виконані роботи та запасні частини. ***

Також уточнити телефони та адреси СТО можна на сайті https://ais.ua/contacts.html або по тел. 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

* Новий клієнт – легковий або комерційний автомобіль, який раніше не обслуговувався в мережі СТО АІС

** Надається разова знижка в розмірі – 10% від роздрібної ціни на роботи, запчастини та витратні матеріали для легкових та комерційних автомобілів при першому обслуговуванні або ремонті в мережі СТО АІС;

** Для бренду Renault на СТО АІС в містах Запоріжжя, Чернігів, дана спеціальна пропозиція діє, для автомобілів до 5 років, для автомобілів старше 5 років діє знижка до 20% на послуги та запасні частини.

** Для бренду Citroen, Peugeot в містах Чернігів та Черкаси, дана спеціальна пропозиція діє, на ремонтні роботи для автомобілів до 5 років, для автомобілів старше 5 років діє знижка 20% на послуги та до 10% на запасні частини на регламентне ТО і ремонтні роботи.

** Знижка не поширюється на малярно-кузовні роботи, субпідрядні роботи, на послуги з фіксованою вартістю, на ЗЧ та витратні матеріали на які діють інші спеціальні (акції) ціни. Знижка не підсумовується зі знижками за програмою лояльності та іншими пропозиціями.

*** За умови покупки запасних частин на сервісі СТО АІС.