X

У США побудували пряниковий Jeep Wrangler

«Пряничный» Jeep Wrangler встречает гостей в холле одного из отелей сети The Ritz-Carlton в Аризоне

Пряникові будиночки є головним атрибутом Різдва. У готелі The Ritz-Carlton у Марані, штат Аризона, вирішили побудувати «пряниковий» автомобіль. Основою для різдвяної композиції під назвою «позашляховик у зачарованій пустелі Сонора» став Jeep Wrangler першого покоління.
Перетворення позашляховика на величезну солодку композицію кондитери і художники почали з покриття капота, кузова і рами лобового скла пряниковою плиткою. Потім команда кондитерів заповнила проміжки льодяниками і прикріпила до кожної плитки жувальну гумку. Щоб сидіння і колеса нагадували м’ятні цукерки, їх покрили двоколірною помадкою. Кузов позашляховика наповнили подарунками, а поруч з автомобілем влаштували піщану пустелю, що поросла зацукрованими кактусами.

Читайте також:
В Сингапуре появился съедобный болид (видео)

Загалом робота над композицією зайняла 250 годин. На прикрасу Jeep Wrangler пішло 227 кілограмів мармеладу, цукерок і шоколаду, а також 1000 пряників.

Wrangler YJ вийшов у 1986 році як зручніша заміна CJ-7. Спочатку YJ був доступний із двома двигунами AMC: 2.5-літровим чотирициліндровим і 4.2-літровим рядними шестициліндровим. Через кілька років у моторній гамі з’явився 4.0-літровий мотор Jeep. Загальний продаж моделі становить понад 630 тисяч одиниць.

Читайте також:
Псевдо Jeep Wrangler здивував своєю начинкою (фото)