X

У США створили компактний кемпер із зарядкою для електромобілів

Американська компанія із виробництва кемперів Colorado Teardrops представила свою нову модель під назвою The Boulder. Вона вміщує не тільки все необхідне для комфортного відпочинку, а й батарею на 75 кВтг для підзарядки електромобіля.

Кемпер краплеподібної форми вийшов досить компактним. Він заснований на сталевій рамі з порошковим покриттям та має вагу 998 кг. У його кабіні обладнано спальне місце, де зможуть розміститися до чотирьох осіб. В обробці використовується дерево та авіаційний алюміній. Також є кілька розеток на 110 вольт для заряджання гаджетів.

Ліжка можна швидко трансформувати в сидіння, між якими встановлюється невеликий столик. У задній частині кемпера облаштовано невелику кухню з усім необхідним. Загальна довжина The Boulder дорівнює 5 метрів, а довжина кузова – 3,8 м. Ширина внутрішнього простору досягає 1,5 метра.

Вартість кемпера складає 67 000 доларів. Ця цифра може змінюватись в залежності від його оснащення, в яке можна включити кондиціонер, бак для води із ручним насосом, обігрівач. До того ж компанія може запропонувати батареї різної ємності. Максимальна – 200 кВтг.

Читайте також:
Пікап Toyota Hilux перетворили на багатофункціональний кемпер