X

В Україні масово демонтують білборди – їх відправлять на фронт (відео)

На території України встановлено величезну кількість рекламних щитів. Більшість з них розташовані в хаотичному порядку вздовж основних автомагістралей без законних підстав. Керівництво «Укравтодору» неодноразово просило власників білбордів демонтувати їх, але ті не дослухалися до закликів.

За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, служба автомобільних доріг перейшла до масштабного демонтажу незаконної реклами. Усі щити передадуть на фронт. Ними зміцнюватимуть барикади. А з металопрокату, наявного в конструкції білбордів, зроблять протитанкові їжаки.

Від незаконних рекламних щитів уже почали звільняти Бориспільську трасу на Київщині. Далі шляховики почнуть «зачистку» узбіччя у регіонах, близьких до фронту. А потім заберуть їх по всій Україні.

Читайте також:
В Україні з'явилися нові дорожні знаки (фото)

«З перших днів війни демонтуємо наші дорожні знаки, щоб дезорієнтувати ворожі війська. Нині вони зберігаються на складах. І, на відміну від незаконних білбордів, вони повернуться на українські дороги після закінчення війни. І, звичайно, залишимо на згадку про перемогу відомі на весь світ знаки, що вказують на єдиний можливий напрямок руху для сил окупанта на нашій землі», – написав Кубраков.