X

В Україні знайшли 17-річний лімітований Toyota Avalon в ідеальному стані (фото)

Український блогер Roma Urraco поділився черговою знахідкою. Цього разу він показав преміальний седан Toyota Avalon 2007 року випуску, який чудово зберігся та має невеликий пробіг.

Автомобіль виявили в Україні, де у ті роки він офіційно не продавався. У країну седан постачався «сірими» дилерами. Топова версія Limited взагалі була великою рідкістю. Знайдений екземпляр був в експлуатації лише кілька років і наїздив близько 56 тисяч км пробігу. Звичайно, це позначилося на його загальному стані.

П’ятиметровий седан останні десять років зберігався в сухому опалювальному гаражі і знаходиться в ідеальному стані. Мабуть, єдиним візуальним недоліком є ​​шар пилу на кузові, але він легко усунутий. Загалом до цього Avalon претензій немає.

Читайте також:
В Україні знайшли 30-річний мотоцикл Jawa у заводській упаковці (фото)

Блогер зазначив, що флагманська знахідка комплектується 3,5-літровим двигуном 2GR-FE V6 потужністю 268 к.с. Салон автомобіля оздоблений шкірою, яку доповнюють вставки із натурального дерева. У оснащення входять сидіння з електроприводом та підігрівом, клімат-контроль, круїз-контроль та безключовий доступ.