X

В Україні виявили 49-річний “Урал” без пробігу (фото)

Чергову «капсулу часу» знайшли в Україні. Йдеться про мотоцикл Урал М-67 1975 року випуску. На його одометрі всього 5 км калібрувального пробігу.

Інформацією про знахідку поділився український блогер Roma Urraco. За його словами, апарат новий і жодного разу не експлуатувався. У його бак навіть не заливали паливо. Майже півстоліття мотоцикл просто припадав пилом у сараї. Звичайно це призвело до деяких косметичних дефектів, але вони цілком усувні.

Відомо, що окрім самого раритету збереглися й документи – техпаспорт-книжечка радянського зразка. З нього випливає, що Урал М-67 був зареєстрований у Луганській області. Нині він знаходиться у Дніпрі та шукає нового власника. Після техобслуговування та миття його цілком можна буде експлуатувати.

Читайте також:
Справжня капсула часу: на аукціон виставили 34-річний Chevrolet без пробігу (фото)

«Апарат фактично новий і має калібрувальні 5 кілометрів на одометрі, але досить довгий час стояв у сараї, через що деякі косметичні дефекти, викликані тривалим зберіганням. Бензину в баку ніколи не було, а двигун ще жодного разу не запускали. 100% капсула часу», – написав блогер.