X

В Україні з’явилися китайські електромобілі за $4000

Fulu Mk1 разгоняется до 45 км/ч, а его запас хода – 120 км.

У Києві з’явилися бюджетні китайські електромобілі Fulu Mk1. Одразу кілька авто зняли на парковці. Ціна Fulu Mk1 становить 109 тис. грн, тобто менше $ 4000.

Електрокар Fulu Mk1 2450 мм завдовжки, 1230 мм завширшки і 1550 мм заввишки, а його маса – лише 435 кг. Дизайн доволі незвичний.

Єдиним недоліком того ж Fulu Mk1 можна вважати сервісне обслуговування електрокара.

Виходячи з даних ТМ Чина-Авто, на території України доступний гарантійний сервіс для достатнього обмеженого числа китайський автомобільних брендів: Чері, Джилі, Бід, Ліфан і Грейт Вол.

Що стосується електрокара Fulu, то на подібні автомобілі в Україні просто немає запчастин. Відсутні як оригінальні деталі та комплектуючі, так і сертифіковані аналоги.

Китайський електромобіль є чотиримісним, а оформлення салону доволі спартанське. Усі Fulu Mk1 укомплектовані камерою заднього виду, магнітолою і центральним замком.

Електромотор розвиває 2,2 кВт (3 к.с.), на ньому можна розганятися до 45 км/год. Свинцеві акумулятори забезпечують запас ходу в 120 км, а зарядити їх можна за 8 годин.

Однак слід враховувати, що в ПДР України для механічних транспортних засобів встановлена мінімальна потужність електромотора в 3 кВт. Тож зареєструвати Fulu Mk1 буде вельми проблематично.

Читайте також:
Первый видеообозор самого доступного электрического кроссовера в Украине