X

В Україні виставили на продаж колекцію старовинних авто

Невід’ємною частиною експозиції «Фельдман-Екопарку» була колекція раритетних автомобілів. Після того, як цей парк було розбомблено російськими окупантами, частину машин вдалося вивезти до Києва. Там їх виставили на продаж.

Усього продають п’ять ексклюзивних ретро-автомобілів. Найціннішим серед них є Ford A 1928 випуску. Цей седан кілька років тому пройшов повну реставрацію та знаходиться в ідеальному стані. Його оцінили у 80 тисяч доларів.

Стільки ж мають намір отримати і за репліку знаменитого кабріолету Mercedes 540К. Кузов та салон машини повністю відповідає оригіналу, а ось під капотом встановлений сучасний 5,0-літровий двигун V8. Копії Shelby Cobra та Lotus Seven, які також виставили на продаж, оцінили у 55 та 34 тисяч доларів відповідно.

Власника шукає ще один цікавий експонат з «Фельдман-Екопарку». Йдеться про екстравагантний Zimmer Golden Spirit 1986 року випуску. Автомобіль виконаний у стилі 30-х років. В обробці кузова разом із хромом використана справжня позолота. Коштує цей раритет 50 000 доларів. Про це повідомляє видання «ТопЖир».

Читайте також:
У передмісті Києва помічено автовоз з ретромашинами (відео)