X

В Україні помічено новий Range Rover Sport за 3,7 мільйона гривень

Третє покоління розкішного позашляховика Range Rover Sport зовсім недавно вийшло на ринок, але два його представники вже помічені в Україні.

Позашляховики без номерних знаків, пофарбовані у чорний та сірий відтінки, сфотографували на вулицях Одеси. Знімком поділилося видання «ТопЖир». Хто є їхніми власниками не називається. Range Rover Sport 2023 виглядає динамічніше попередника, але його вигляд залишився впізнаваним.

Відомо, що в Україні вартість такого автомобіля починається від 3,7 млн ​​гривень. Він пропонується як у версіях з бензиновим двигуном об’ємом 3,0 та 4,4 літра потужністю 400 та 530 к.с. відповідно, так і 3,0-літровим турбодизельним мотором на 250, 300 і 350 к.с. Також доступна версія з гібридною силовою установкою з віддачею 440 та 510 сил.

Читайте також:
На українських дорогах помічено останній розкішний седан Toyota Cresta

У новому поколінні Range Rover Sport досягає в довжину 4946 мм при колісній базі 2997 мм. Відрізнити його від попередника можна по більш обтічному кузову, вузькій світлодіодній оптиці та висувним дверним ручкам. В оснащення салону включені цифрова панель приладів, мультимедійна система з вигнутим 13,1-дюймовим екраном, клімат-контроль, камери кругового огляду і широкий список систем допомоги водієві. Модель доступна в 5 та 7-місній комплектації.