X

В Україні помічено унікальний Ford Mustang (фото)

Культовый масл-кар был ввезен уже во время военных действий

Жодні обстріли та ракетні удари не заважають українцям рухатися вперед та здійснювати свої мрії. Одне зі свідчень тому — культовий масл-кар Ford Mustang GT Fastback 1969 року, помічений передплатником ТопЖир на одній із трас.

Наприкінці липня його бачили на стоянці у столиці. На той момент на «Мустангу» ще були польські номери, а сьогодні він уже «український» й їздить нашими дорогами. У США такий поні-кар у хорошому стані коштує щонайменше 100 тисяч доларів.

Автомобіль укомплектовано 6,4-літровим двигуном V8 потужністю 320 к.с. та чотириступеневою механічною коробкою передач. Першу «сотню» легендарний масл-кар розмінює через 7,5 с після старту та розганяється до 200 км/год.

В Україні таких унікальних автомобілів, як Ford Mustang GT Fastback 1969 року, менше десяти. Серед них Ford Mustang Shelby Eleanor та Mach 1. Після початку війни практично всі вони були вивезені до Польщі. Зокрема, у Варшаві помітили тюнінгований Lamborghini Urus на київських номерах, який належить мільйонеру Олександру Слобоженку.

Читайте також:
Ford Escort принцеси Діани продадуть на аукціоні