X

В Україну привезли ексклюзивний суперкар Mercedes із королівського гаража (фото)

В Україні помічено рідкісний раритетний Mercedes-Benz SLR McLaren у версії Crown Edition. Цей суперкар був випущений тиражем у 10 екземплярів на замовлення королівської родини Бахрейну.

Відрізнити ексклюзивне купе від базового можна за особливим переднім та заднім спойлерами, виконаними з карбону, та 19-дюймовими колісними дисками з оригінальним дизайном. У салоні цього SLR McLaren Crown Edition встановлені спортивні ковші, а оздоблення виконане з червоної висококласної шкіри.

Забарвлений у яскраво-жовтий відтінок Uranium Yellow суперкар придбали з аукціону Bonhams за 460 тисяч доларів. Він не експлуатувався, а просто зберігався у королівському гаражі. На його одометрі зафіксовано пробіг у 41 км, повідомляє видання «ТопЖир».

Читайте також:
В Україні знайшли кинутим раритетний седан Daimler (фото)

Mercedes SLR McLaren Crown Edition оснащений 5,4-літровим двигуном V8 потужністю 650 к.с. Він дозволяє купе розганятися з місця до «сотні» за 3,6 секунди і розвивати швидкість до 337 км/год. Ще у авто доопрацьовано підвіску та встановлено збільшені карбоново-керамічні гальма.