X

У Вольфсбурзі зібрали перший оновлений Volkswagen Golf восьмого покоління

В Европе продажи новинки уже стартовали

Історія Volkswagen Golf, найпопулярнішої моделі бренду, почалася 1974 року. За 50 років гольф-кар змінив вісім поколінь. А днями Volkswagen прозвітував про початок виробництва оновленої версії моделі. Як і перший серійний Golf його зібрали на головному заводі концерну у Вольфсбурзі.

Перший товарний зразок оновленого Volkswagen Golf покоління Mk8 зійшов із конвеєра 12 квітня. Ним став хетчбек кольору Anemone Blue Metallic у топовій комплектації Style. Фото автомобіля в оточенні співробітників заводу опублікувала прес-служба концерну.

Візуально оновлений Golf Mk8 відрізняється переробленою передньою частиною з підсвіченими логотипом на носі та новими світлодіодними фарами. У топовій комплектації — матричними IQ.Light з новим високоефективним дальнім світлом з «дуже великим» радіусом дії.

За 50 років Volkswagen випустив понад 37 мільйонів «Гольфів». Більше половини зібрали на головному заводі концерну у Вольфсбурзі. Щороку його ворота залишають близько 400 тисяч автомобілів із шильдиком «Golf».

Читайте також:
У Volkswagen Tiguan з'явилася більш практична версія (фото)

Другим за популярністю залишається не менш відомий Beetle. За роки виробництва світ побачили близько 12 мільйонів «Жуків». Третє місце за кросовером Tiguan. З моменту запуску в серію у 2007 році вже зібрано понад 3,5 мільйони автомобілів.