X

У Volkswagen незадоволені зарядними станціями для електромобілів

Самой известной сети электрозаправок есть над чем поработать

Глава Volkswagen Group Герберт Дісс нещодавно розповів про свою відпустку на південь Європи, під час якої йому вдалося поїздити за кермом VW ID.3. Але серед позитивних моментів були і негативні, а саме зарядна мережа Ionity, на яку Дісс поскаржився у своєму LinkedIn.

Під час поїздки через австрійський Бреннер, Дісс побачив лише чотири зарядки Ionity, при цьому всі вони розміщувалися біля торговельного центру і були зайняті. Глава Volkswagen не захотів чекати і вирушив далі в італійський Тренто. Там його чекав ще один неприємний сюрприз.

Він висловив своє обурення, зазначивши, що навіть після торішньої критики в Ionity нічого не змінилося. На зарядній станції преміум-класу не виявилося туалету, кави, а сам зарядний пристрій був несправним.

Як відомо, Ionity — спільне підприємство BMW, Daimler, Ford і Volkswagen. Нещодавно до них приєдналася Hyundai. На сьогодні це одна з найбільших зарядних мереж в Європі. Однак вона час від часу зазнає критики з боку Volkswagen, і, мабуть, не дарма.

Минулого року керівник відділу маркетингу все того ж Volkswagen Сілке Багчик розкритикував мережу за високу цінову політику. Раніше глава Audi Маркус Дюсманн говорив, що вони розглядають можливість створення власної мережі швидких зарядок, яка може з’явитися в Європі.

Читайте також:
Volkswagen вирішив "озеленити" не лише автомобілі, а й свої сосиски