X

У покинутому гаражі знайшли колекцію маслкарів на кілька мільйонів доларів

Ентузіасти, прогулюючись околицями одного з селищ у США, натрапили на покинуту ферму, вся територія якої заставлена ​​класичними автомобілями. Серед них Pontiac, Plymouth, Dodge, Ford та інші моделі, випущені американським автопромом у 60-70-х роках минулого сторіччя.

Машини знаходяться в різному технічному стані, але більшість з них виглядають дуже непрезентабельно. На багатьох автомобілях не вистачає запчастин, а деякі взагалі розібрані вщент. Але є й такі, що виглядають цілком гідно. Такі екземпляри знаходяться не на вулиці, а заховані у величезному сараї.

Так, вони вкриті шаром пилу, бруду та павутиння, але це ніяк не знижує їх цінності. Саме заховані у сараї автомобілі є справжніми раритетами. Серед них можна виділити Dodge Challenger R/T 1970 року випуску та Ford Mustang Boss 429 1969 року. Вони були випущені обмеженим тиражем і зараз разом коштують близько мільйона доларів.

Також на відео можна помітити у кутку сарая Ford Torino Cobra Jet і Pontiac GTO першого покоління. Ще вдалося ідентифікувати кілька «Мустангів», Shelby GT500 1967, Chevrolet Corvette 427 1968, Plymouth GTX 1969 і старий мотоцикл Kawasaki Ninja.

Читайте також:
Один із 150 рідкісних Lamborghini Countach знайшли занедбаним