X

У занедбаному сараї знайшли рідкісне раритетне купе Borgward Isabella (фото)

У США у занедбаному сараї автомобільні ентузіасти виявили рідкісний раритетний Borgward Isabella Barn. Точна дата випуску даного екземпляра моделі невідома. Але її складання здійснювалося у період із 1954 по 1962 рік.

Марка Borgward свого часу була провідною на ринку Німеччини. Вона конкурувала з BMW та Mercedes-Benz, але згодом втратила актуальність та стала історією. Незважаючи на це, автомобілі цього бренду досі цінуються серед колекціонерів. Саме цей екземпляр моделі також планують відновити.

Відомо, що забарвлена ​​в чорний колір Isabella спочатку була в Європі. Там вона постраждала від пожежі і вже з обвугленим кузовом вирушила до США. Тут також автомобіль не отримав належної уваги. Його закрили у старому сараї майже на 25 років.

Borgward Isabella знаходиться в гнітючому стані. Кузов авто постраждав не лише від вогню, а й покритий іржею. Відсутня фара та дзеркало заднього виду. Салон також потребує серйозної реставрації. А ось оригінальний 1,5-літровий атмосферний двигун на 75 к.с. зберігся і підлягає відновленню.

Читайте також:
Незвичайна знахідка: у занедбаному саду виявили колекцію рідкісних ретромобілів