X

На Закарпатті обвалився міст через річку Тересва: фото та відео з місця події

Сьогодні, 24 липня, у Тячівському районі Закарпатської області обвалився автомобільний міст через річку Тересва. Він знаходиться на дорозі Н-09 Мукачеве – Рахів – Івано-Франківськ – Львів.

Як повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола, обвалилась одна із секцій мосту, коли ним їхав вантажний автомобіль. Волею нагоди в цей же момент на мосту знаходилася Skoda на польській реєстрації. Вона впала з мосту. Троє пасажирів отримали травми різного ступеня важкості. Водій вантажівки не постраждав.

На місці події працюють правоохоронці, рятувальники та медики. Організовано об’їзд через пункти: Крива – Терново – Нересниця – Вільхівці – Бедевля. Водіям варто враховувати, що це додаткові 35 км. У Закарпатській ОВА зазначили, що обвал мосту стався через вантажівку, яка їхала з істотним перевищенням допустимої норми ваги.

Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі написав, що цей міст мали відремонтувати ще 2021 року, але з невідомих причин цього не сталося. На шляхопроводі лише поклали нове асфальтове покриття та обмежили рух великовантажівок, встановивши норму не більше 7 тонн.

Читайте також:
На Миколаївщині відновили міст через Інгулець