X

Навесні Нью-Йоркський автосалон не відбудеться: в чому причина

Автосалон в Нью-Йорке пройдет с 28 августа по 6 сентября

Спалах коронавірусу завдав чимало проблем автовиробникам. Крім того, що через нього було закрито низку заводів у Китаї і суттєво зменшився продаж автомобілів, вірус дістався і до міжнародних виставок.

Раніше вже скасували автосалон в Женеві, а також перенесли на невизначений термін автошоу в Пекіні. Зараз же в Асоціації автодилерів оголосили про перенесення автосалону в Нью-Йорку, який мав відбутися з 10 по 19 квітня. Таке рішення організатори ухвалили, щоб захистити відвідувачів та учасників виставки від коронавірусу, який активно поширюється в усьому світі.

Читайте також:
Китайцы представили Geely, которая спасает от коронавируса

В результаті автошоу в Нью-Йорку відчинить свої двері 28 серпня і триватиме до 6 вересня, а для преси виставка відкриється на кілька днів раніше. Звісно, настільки тривала затримка позначиться на форматі заходу. Навряд-чи він буде таким же великим і важливим, як раніше. Адже Audi, BMW і Mercedes вже заявили, що мають намір пропустити його цьогоріч. Цілком можливо, що через ситуацію, що склалася, до них приєднаються й інші автовиробники.

Поки що не зрозуміло, що ж буде з новинками, які мали презентувати на цьому автосалоні. Ймовірно, виробники підуть шляхом Женеви і влаштують онлайн презентації. А щодо оголошення переможців премії “Всесвітній автомобіль року”, то воно, найімовірніше, теж відбуватиметься онлайн.

Зазначимо, що за останніми даними в США зафіксовано 647 випадків зараження коронавірусом, а безпосередньо в Нью-Йорку – 31 випадок. А лідером за кількістю заражених є штат Орегон, де виявлено 162 випадки.