X

VIDI представила оновлену «швидку» власного виробництва на базі Ford Transit

Вчора відбулася презентація «Швидка»-2020: бачення та пропозиція VIDI», у ході якої вітчизняний виробник – компанія «ВіДі Юнікомерс» представила модернізований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі Ford Transit (тип «В»). За основу був узятий Transit L2H3, що дозволило створити максимально зручні умови роботи для медичної бригади. Під час планування медичного відсіку інженери радились із лікарями, які працюють на “швидкій”, як зручніше розташувати ті чи інші елементи.

Відсік має оптимальну ергономіку і в ньому комфортно стояти навіть людям високого зросту. Панелі медичного відсіку виготовлено зі спеціального нетоксичного медичного пластику, який легко миється, дверцята шухлядок відкриваються за принципом слайдера та фіксуються у будь-якому положенні, підсвічуються усі зони медичного відсіку, а управління усіма системами зосереджено в одній точці. Також варто зазначити, що «швидка» від «ВіДі Юнікомерс» оснащується найсучаснішим медичним обладнанням провідних світових виробників, серед яких такі бренди як Spencer, Mediana, Gamma, Cardioline та інші.

«Ми хочемо продемонструвати суспільству та професійній громаді, що готові відповісти на виклики сьогодення, готові постачати спеціальні та спеціалізовані автомобілі з урахуванням того, що потреба до їх якості, до їх можливостей зростає з кожним днем» – зазначив у своєму вступному слові Голова Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.

Представник офіційного дистриб’ютора та імпортера Ford в Україні, компанії «Віннер Імпортс Україна», Андрій Костюк відзначив, що «Віннер Імпротс Україна» працює з VIDI вже 15 років. Він висловив впевненість у тому, що українські медики, як і раніше, будуть задоволені незмінною надійністю автомобілів Ford у якості базових шасі для виробництва «швидких» від «ВіДі Юнікомерс».

Презентуючи «швидку» типу «В» від VIDI на базі Ford Transit, комерційний директор «ВіДі Юнікомерс» Олександр Строганов зазначив, що оновлена «швидка» від українського виробника перш за все, прийдеться до смаку надійністю та усіма перевагами шасі Ford: тут і оптимальність форм-фактора L2H3, і сучасний двигун EcoBlue, що відповідає нормам ЄВРО-6, потужність якого в оновлених автівках складе 170 к.с., і такі потрібні в щоденній експлуатації речі, як задні паркувальні датчики, підігрів лобового скла тощо. Як особливість «швидких» цьогорічних поставок, він відзначив, що компанія готова постачати замовникам швидкі на базі повнопривідних шасі, що виготовлятимуться заводом виробником Ford.

Було представлено також і автомобіль, що має оперативно виїжджати на виклики, які не потребують госпіталізації пацієнта, а також слугувати для доправлення медичних працівників до хворих, які потребують регулярного надання медичної допомоги за місцем проживання – медична автівка на базі кросовера Suzuki SX4.

Представляючи цей автомобіль, керівник підрозділу з корпоративних продажів Олег Луцюк відзначив, що ця автівка легко впорається зі своїм завданням також і в умовах помірного бездоріжжя та доріг у сільській місцевості за будь-якої погоди завдякаи системі повного приводу, яка довела свою надійність роками експлуатації. І при усіх цих перевагах автомобіль має конкурентну ціну у порівнянні з повнопривідними аналогами.

Довідково: Виробник спеціальної та спеціалізованої техніки «ВіДі Юнікомерс» входить до складу групи VIDI Віталія та Олега Джуринських. Група VIDI – лідер роздрібного автомобільного ринку України, працює на ринку вже 26 років. Підприємства VIDI представляють у якості офіційних дилерів 15 автомобільних брендів зі світовим іменем, частка автомобільного ринку VIDI за результатами 8-ми міс. 2020 року біля 6,3% – по України і близько 14,8% – по Києва і області. На підприємствах VIDI працює близько 1000 співробітників.

 Група веде свій бізнес відкрито і прозоро: обидва її кінцевих бенефіціари зареєстровані і живуть в Україні, бізнес працює на українському капіталі. У минулому році до бюджетів усіх рівнів групою сплачено близько 253 млн. грн. податків і зборів (близько 5% від її обороту), рівень середньої заробітної плати на підприємствах групи становить 26,4 тис. грн.