X

Виходячи за межі можливого: Сhampion і команда BMW MOTORRAD готові до максимальної продуктивності

Бельгійський виробник мастильних матеріалів Champion збурює автомобільну промисловість. Маючи 65-річний досвід, компанія була в авангарді інновацій. Минулого року бренд зробив важливий крок і піднявся на новий рівень, уклавши захоплююче партнерство з BMW Motorrad World Endurance Team!

Як відданий технічний партнер, Champion надає підтримку команді протягом другого сезону, коли вони беруть участь у Чемпіонаті світу з перегонів на витривалість (EWC).

Легендарна команда з українським талантом: Ілля Михальчик

Обидві команди об’єднує одна відмінна риса: розширювати межі в усьому, що вони роблять, що, безсумнівно, сприяло успіху цього партнерства.

Бельгійська гоночна команда складається з вражаючих гонщиків, які втілюють цю філософію та вже завоювали кілька чемпіонських титулів.

Одним із учасників команди є український талант Ілля Михальчик! Народився в Києві в 1996 році, Ілля вже завоював чемпіонський титул у Міжнародному чемпіонаті Німеччини (IDM), коли вперше подав заявку в своєму першому сезоні за BMW у 2018 році. З того часу він продовжує досягати великих успіхів разом зі своїми товаришами по команді Кенні Форе, Жеремі Гуарноні, Маркус Райтербергер і менеджер команди Вернер Демен.

Нові мотопродукти протестовані World Endurance Team BMW Motorrad!

У виснажливих гонках командам EWC потрібні кардинально нові мастильні матеріали, які мінімізують тертя двигуна та внутрішню температуру, одночасно гарантуючи, що всі деталі добре змащені для запобігання зношенню та корозії.

Завдяки цьому технічному партнерству інженери Champion працювали разом зі своїми колегами з команди BMW над розробкою гоночних мастильних матеріалів, які максимізують продуктивність і забезпечують кращі шанси на перемогу в гонках. Минулого року компанія Champion Lubricants розробила дві нові моторні оливи, обидві протестовані відомою командою.

«Це партнерство означає для нас ідеальну платформу для розробки мастильних матеріалів майбутнього. Завдяки цій спільній роботі, ми отримали важливі уроки під час програми розробки продуктів з BMW Motorrad World Endurance Team і застосували їх до стандартних продуктів для повсякденного вжитку.

Оптимізовані для розкриття потенціалу високопродуктивних мотоциклетних двигунів BMW, ці провідні мастильні рішення переносять гоночні технології на дороги, використовуючи знання світового класу про перегони, інженерні розробки та пристрасть до виробництва одних із найдосконаліших мотоциклетних мастильних матеріалів на ринку». Сказала Катерина Стрельцова, менеджер з маркетингу Champion Lubricants.

Менеджер команди BMW MOTORRAD World Endurance Team Вернер Деймен додав: «Можливість працювати разом із світовими експертами в галузі  мастильних технологій безпосередньо впливає на наші гоночні результати. Перегони — це підняття продуктивності на новий рівень — нам потрібен був надійний партнер, який міг би разом з нами впоратися з амбітними завданнями. Ми знайшли цю відданість у команді Champion Lubricants».

Про Champion Lubricants

Мастильні матеріали Champion вибираються завжди, коли зовнішні характеристики залежать від внутрішньої сили. Як особистості, ми завжди намагаємося рухатися вперед, намагаючись йти швидше й далі, досягаючи нових вершин. При цьому ми ніколи не вимагали стільки від двигунів, які приводять у рух наші транспортні засоби, як сьогодні. Маючи більш ніж 65-річний досвід роботи в галузі, Champion пропонує повний асортимент інноваційних і високоефективних мастильних матеріалів, розроблених для всіх двигунів, які використовуються в екстремальних умовах і розроблених, щоб пройти зайву милю.

“На ринку України мастильні матеріали торгової марки “Champion” представлені ще з 2018 року і вже встигли завоювати репутацію якісного продукту серед cпоживачів. Офіційним дистриб’ютором продукції даного бренду є група компаній ASG (Auto Standard Group), яка успішно здійснює діяльність на ринку автотоварів України понад 20 років, співпрацює з понад 150 постачальниками і виробниками автотоварів з Європи, Азії та України, ретельно контролює якість поставок всієї продукції, що нівелює шанси на підробку.

Дізнайтесь більше про Champion Lubricants! https://ua.championlubes.com/uk-ua