X

Віскі Macallan розіллють у горизонтальну пляшку від Bentley

В продаже он появится в 2023 году, но тираж и стоимость не озвучивается

Bentley та шотландська винокурня Macallan випустять односолодовий віскі Horizon. Його розіллють у горизонтальну пляшку, створену дизайнерами Bentley.

Незвичайна тара виготовлена виключно з матеріалів, що переробляються. Імовірно, з відходів, що виникають під час виробництва автомобілів бренду. Зокрема, скла, алюмінію та шкіри шотландських корів. Як стверджують у Bentley, у процесі своєї життєдіяльності вони виділяють в атмосферу мінімальну кількість вуглекислого газу.

Пляшка декорована натуральною деревиною, що залишається після оздоблення автомобілів. Також із цією метою використовують шматки від бочок з-під віскі.

У продажу віскі The Macallan Horizon з’явиться у 2023 році. Вартість напою та розмір партії не повідомляються. Дешевим він точно не буде.

Про співпрацю з винокурнею Macallan британська марка оголосила у липні минулого року. Компанії об’єднує загальна мета — досягти вуглецевої нейтральності до 2030 року. Так до 2025 року відомий у всьому світі виробник елітного віскі планує використовувати у виробничо-збутовому ланцюжку виключно електромобілі. Основною метою співпраці компанії бачать «створення ретельно підібраного клієнтського досвіду та спільні заходи». Перші кроки у цьому напрямі вже зроблено.

Читайте також:
335 км/год і 3,5 с до сотні: Bentley представив найшвидший автомобіль в історії марки