X

Власнику Volvo з пробігом 1,6 млн км подарували нову машину — але не назавжди

Он получил ее в пользование на два года

Зовсім не всі автомобілісти змінюють машини кожні два-три роки. Деякі залишаються вірними одній моделі протягом десятиліть. Саме про такого старомодного жителя штату Міссурі (США) стало відомо в листопаді минулого року Чоловік є власником автомобіля-довгожителя Volvo 740 GLE, яким користується понад 30 років.

За ці роки Джим О’Ші проїхав на седані 1,6 млн км або 1 млн миль. Безумовно, стан автомобіля далекий від ідеального, що пояснюється його щоденною експлуатацією. До того ж в 740 GLE вже міняли мотор. Однак загалом машина має непоганий вигляд і повністю на ходу. Офіційний дилер марки вирішив заохотити чоловіка і подарував йому новий седан S60.

Що цікаво, ключі Джиму вручав генеральний менеджер дилера Стівен Лінч, який продав йому 740 GLE у 1991 році. Попри те, що чорний седан  в руки нового власника передали абсолютно безкоштовно, дилери все ж поставили умови. Річ у тім, що машину віддали не назавжди, а тільки на два роки. Протягом цього часу представники компанії зобов’язуються безоплатно проводити її обслуговування та забезпечувати страховим полісом.

Читайте також:
Тест-драйв Volvo C40 Recharge: изучаем красоту и динамику шведского электромобиля

Тобто Volvo S60 дістався Джиму О’Ші в рамках 24-місячної підписки “повне обслуговування”. Звісно, це не зовсім подарунок, радше – приємний жест з боку автовиробника. А для самого виробника це ефективний маркетинговий хід і можливість наочно показати довговічність і надійність його машин.