X

Власники електрокарів Tesla можуть керувати іншими машинами на відстані

Электромобили Tesla умеют удивлять. Владельцы, которые сталкиваются с проблемами в своих авто, знают об этом все

Якщо ви завжди думали, що новомодні електромобілі якісь дивні, і до кінця довіряти їм не можна, можливо, так і є. Хоча в конкретній ситуації казус зосередився навколо Tesla — компанії, яка постійно поспішає і щоразу упускає важливі деталі, які можуть вилитися в проблеми.

Користувачі Tesla зіткнулися з багами в застосунку, який «замінює» машину власника на чужий електромобіль Тесла або просто «видаляє» його. Іноді з’являється цілий список транспортних засобів. При цьому застосунок відкриває до них повний доступ.

Водії повідомляли про проблеми з Великої Британії (Tesla Model 3 зникла з програми власника через кілька тижнів після купівлі), Китаю (замість конкретної машини з’явилося одразу п’ять з Європи, хоча і з повним доступом), США (користувач отримав можливість керувати електромобілем Тесла в Україні, його ж машину позначили як розбиту).

У деяких випадках представники компанії говорять про невеликий збій у системі, який мине через кілька днів. Мабуть, мається на увазі, що на цей період власник авто має сидіти вдома. Або купити нову Tesla — теж хороший варіант. Однак проблема нікуди не зникає, а в компанії ще не робили офіційних заяв із цього приводу.

136