X

Власники Porsche зможуть залишити відбиток пальця на своєму 911

Подразделение Porsche Exclusive Manufaktur предлагает владельцам спорткаров сделать их максимально узнаваемыми

Про те, що Porsche чудово справляється з персоналізацією автомобілів, складно посперечатися. Тепер серед цілого набору елементів з’явився ще один. Це можливість нанести відбиток пальця власника на спорткар. Таке рішення точно зробить автомобіль унікальним. Ціна питання – $8 100. За зазначену суму фахівці відділення нанесуть на Porsche 911 унікальний відбиток власника. Місце для цього поки що лише одне – капот. Пізніше його можна буде нанести і на інші частини кузова. У Porsche обіцяють значно розширити список. Тоді можна буде наносити не тільки відбитки, а й усе те, що захоче власник.

Замовляючи персоналізацію Porsche 911 слід враховувати, що капот доведеться зняти. Після нанесення малюнка його покриють прозорим лаком, відполірують і встановлять назад. Принцип роботи ідентичний роботі струменевого принтера – фарба автоматично наноситься на тривимірні компоненти. Перевитрата виключена, завдяки чому картинка буде максимально чіткою.

Замовлення на такого роду персоналізацію вже приймають. Єдине, що може зупинити власника, – вартість. Високу вартість робіт у компанії пояснюють складністю нанесення і якістю фарби.

Читайте також:
Porsche 911 проїхав понад мільйон кілометрів і досі на ходу (фото)