X

Зовнішність оновленого Nissan X-Trail розсекретили до прем’єри (фото)

Нове покоління Nissan X-Trail (Rogue) неодноразово потрапляло в поле зору фотошпигунів. Компанія також демонструвала модель на затемнених тизерах. Однак утримати інтригу до офіційного дебюту так і не вдалося, оскільки фото зовнішності та салону кросовера без камуфляжу злили в мережу. Якість знімків дає змогу припустити, що їх зробили з офіційної рекламної брошури.

Модернізований X-Trail став більшим у розмірах і здається незграбнішим. Він отримав фірмову решітку радіатора V-Motion з новим логотипом, дворівневу головну оптику і світлодіодні денні ходові вогні. Задня частина також зазнала змін. Вона має спортивніший вигляд завдяки спойлеру і видозміненим заднім ліхтарям.

Читайте також:
Nissan готує до виходу купе 400Z: перша інформація про новинку

Салон кросовера отримав серйозніші зміни ніж його кузов. В екстер’єрі з’явилося нове кермо з пласким дном, цифрова приладова панель, сучасна мультимедійна система з великим дисплеєм, а на зміну традиційному селектору трансмісії прийшов джойстик. Також з’явилася “шайба” вибору режимів руху. Салон оздоблено висококласною шкірою з контрастною стрічкою, яку доповнюють елементи з дерева та металу.

Щодо силового агрегата для Nissan X-Trail 2021 модельного року інформації поки що немає. Ймовірно, він отримає 2,5-літровий двигун потужністю 170 к.с., як у попередника, або аналогічний мотор, але з віддачею в 190 к.с. і 244 Нм крутильного моменту, як у моделі Altima. Також у нового X-Trail має з’явиться гібридна версія.